045 - 542 70 21 info@paffen.nl

RegioBank. De buurtzame bank

01-02-2021

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat je prettig kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor jou én jouw buurt. Zodat die blijft groeien en bloeien. Welkom bij RegioBank, de buurtzame bank.

We zijn groot en voelen klein

Wij zijn onderdeel van de Volksbank. We kunnen de financiële stabiliteit bieden waarop je wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden die je mag verwachten. Zoals online en mobiel bankieren.

Wat ons echt uniek maakt, is onze persoonlijke relatie. We zijn de buurtzame bank: je kunt zo bij ons binnen lopen, bij iemand die je persoonlijk kent met een eenvoudige vraag of voor een uitgebreid advies. Wij zijn en blijven jouw bank dichtbij.

Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. In die 100 jaar zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Wij kennen jou en de buurt en weten wat er in jouw leven speelt. Zo staan we garant voor een deskundig advies, passend bij jouw persoonlijke omstandigheden. Daar kan je op rekenen.

Wij zijn er voor de hele familie

In de regio spelen onderlinge relaties en familiebanden vaak een grote rol. Als buurtzame bank is RegioBank daarom de bank voor de hele familie. Je kunt bij ons terecht voor al jouw bankzaken. Van een betaalrekening voor jouzelf, Zilvervloot Sparen voor jouw kind, tot een zakelijke rekening voor het bedrijf van jouw schoonvader.

Wij geven ook advies over hypotheken. Voor een nieuwe woning of als opa en oma hun hypotheek over willen sluiten. En heeft jij, jouw kind of jouw schoonouders hulp nodig bij internet-en mobiel bankieren, ook dan staan wij klaar. Kortom, we bieden jou en jouw familie alles wat je van een bank mag verwachten.

 

Ben je geïnteresseerd, dan neem snel contact met ons op voor een gesprek. De koffie staat klaar.