045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Eigen bedrijfspand? Informeer naar de RegioBank Bedrijfshypotheek

23-05-2022

Droom je van een eigen bedrijfspand om jouw onderneming verder te laten groeien? Lees hoe je een bedrijfshypotheek kan afsluiten (of oversluiten).

De Bedrijfshypotheek van RegioBank

Tijdens een oriëntatiegesprek bespreek je jouw wensen met ons. Wij zijn zelf natuurlijk ook ondernemer en dus weten we hoe belangrijk een bedrijfshypotheek is. We kijken samen met jou naar het maximale hypotheekbedrag. Dit ligt bij RegioBank tussen € 50.000 en € 1 miljoen.

Looptijd van maximaal 20 jaar

De zakelijke hypotheek die je afsluit kan je in 20 jaar aflossen. Sneller kan ook. De looptijd van jouw zakelijke financiering spreek je met ons af. Ieder jaar los je minimaal 5% van jouw zakelijke hypotheek af. Ook kan je jaarlijks extra aflossen tot 5% van de hoofdsom.

Zakelijke hypotheek standaard voor 80% van de marktwaarde

De zakelijke hypotheek die je bij RegioBank afsluit, staat in verhouding met de waarde van het bedrijfspand. Je kunt financiering standaard voor 80% en in sommige gevallen tot 90% van de marktwaarde aanvragen. Wij financieren 90% van de marktwaarde wanneer je of jouw bedrijfspand voldoet aan 1 van de volgende voorwaarden:

  • Je koopt, bouwt of verbouwt een duurzaam pand (energielabel C of beter).
  • Je investeert om het pand te verduurzamen (naar energielabel C of beter).
  • Je hebt een woonhuishypotheek van RegioBank of al minimaal 5 jaar een zakelijke betaalrekening bij ons.

Jouw zakelijke hypotheek oversluiten naar RegioBank

Heb je een zakelijke financiering bij een andere aanbieder en wil je jouw bedrijfshypotheek oversluiten naar RegioBank? Tijdens een afspraak bekijken we samen met je de mogelijkheden en voorwaarden.

Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak. We helpen je graag verder.