Het beste van twee werelden

Bankieren bij RegioBank is lokaal bankieren. We werken samen met  Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. Ook in jouw omgeving is er dus altijd een adviseur, bij wie je kunt aankloppen voor persoonlijk advies. Doe je jouw bankzaken graag online? Dat kan natuurlijk ook. Jouw saldo bekijken, een betaalpas activeren, betalen met jouw smartphone. Bij RegioBank kan het allemaal digitaal – waar en wanneer je maar wilt.

We hebben alles voor je in huis

Of je nu (digitaal) wil bankieren, fijn wil wonen, of als ondernemer wil starten: bij RegioBank ben je aan het juiste adres. En wat je ook nodig hebt: je wordt altijd geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur die je kent en met raad en daad bijstaat. Niet alleen als je besluit over te stappen, maar in elke fase van jouw leven.

De buurtzame bank

RegioBank is de buurtzame bank. Al meer dan 100 jaar dragen we bij aan een leefbare buurt, waar mensen fijn wonen, leven en werken. Waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom ondersteunen we -onder andere samen met het Oranjefonds- lokale initiatieven die de buurt leuker, veiliger en socialer maken. Een speeltuin voor de kinderen, bijvoorbeeld. Een opknapbeurt voor het dorpshuis. Of een elektrische buurtbus. Stuk voor stuk projecten die het buurtgevoel vergroten.

We hebben ook oog voor ondernemers, door onze kennis van de regio in te zetten om lokale ondernemers te helpen met de juiste financiering.

 

Is je interesse gewekt? Bel ons dan voor het maken van een afspraak. Ons Team staat voor je klaar.