045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Regel je bankzaken digitaal of loop gewoon even binnen

22-09-2022

Het beste van twee werelden

Bankieren bij RegioBank: lokaal bankieren met persoonlijk advies of digitaal bankieren via je smartphone, tablet of computer. Wij combineren het beste van twee werelden! Bij ons kun je dus nog aankloppen voor persoonlijk advies. Maar doe je jouw bankzaken graag online? Dan kan dat natuurlijk ook.

We hebben alles voor je in huis

Of je nu (digitaal) wil bankieren, fijn wil wonen, of als ondernemer wil starten: bij RegioBank ben je aan het juiste adres. En wat je ook nodig hebt: je wordt altijd geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur die je kent en met raad en daad bijstaat. Niet alleen als je besluit over te stappen, maar in elke fase van jouw leven.

De buurtzame bank

RegioBank is de buurtzame bank. Al meer dan 100 jaar draagt RegioBank bij aan een leefbare buurt, waar mensen fijn wonen, leven en werken. Waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom ondersteunt RegioBank, onder andere samen met het Oranjefonds, lokale initiatieven die de buurt leuker, veiliger en socialer maken. Een speeltuin voor de kinderen, bijvoorbeeld. Een opknapbeurt voor het dorpshuis. Of een elektrische buurtbus. Stuk voor stuk projecten die het buurtgevoel vergroten.

RegioBank heeft ook oog voor ondernemers, door onze kennis van de regio in te zetten om lokale ondernemers te helpen met de juiste financiering.

Neem contact op

Is je interesse gewekt? Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak. Ons Team staat voor je klaar.