045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Waarom Paffen+

De werkwijze van Paffen+ wordt gekenmerkt door een sterk persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen van een langdurige en intensieve adviesrelatie met jou als klant. Met een hoge mate van vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit.

De kernwaarden van Paffen+

  • Persoonlijk advies. Veel mensen hebben behoefte aan een vertrouwde adviseur. Iemand waar je terecht kan met alle financiële vragen. Paffen+ bestaat uit een team van deskundige financieel adviseurs die nog de tijd voor je nemen.
  • Onafhankelijk. Alleen een financieel adviseur die niet afhankelijk is van een bank of verzekeraar kan écht objectief adviseren. Paffen+ is 100% onafhankelijk, jouw belang staat ook echt voorop.
  • Alles onder één dak. Als het gaat om geldzaken is niets zo makkelijk als één aanspreekpunt. Beter is het ook nog, want de adviseur overziet je hele financiële situatie.
  • Ontzorgen. Veel mensen zijn niet graag bezig met het regelen van geldzaken. Of hebben er geen tijd voor of missen kennis van zaken. Paffen+ neemt je graag alle rompslomp uit handen en zorgt ervoor dat je geldzaken optimaal geregeld zijn.

Wat kan Paffen+ voor jou betekenen?

Spreekt onze aanpak jou aan? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?