045 - 542 70 21 info@paffen.nl
Raymond Martens

Raymond Martens

financieel adviseur

Raymond Martens

Sinds 2006 ben ik met veel plezier werkzaam in de financiële dienstverlening waarvan al ruim zeven jaar bij Paffen+. Als financieel adviseur houd ik me bezig met de advisering op het gebied van verzekeringen, hypotheken en inkomensvoorzieningen. Het spreekt mij enorm aan om te mogen werken bij een relatief kleine werkgever waarbij iedere werknemer op een ongedwongen manier zichzelf kan zijn.

Ik vind het van belang om onafhankelijk advies te kunnen geven. Met onafhankelijk bedoel ik te zeggen dat er geen bindingen zijn met de verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers waarmee zaken worden gedaan. Dit geeft onze relaties de zekerheid van een objectief advies.

Iedere cliënt kan rekenen op een flinke dosis enthousiasme, of het nu om een kleine of grote hypotheek gaat. Hierbij vind ik het een uitdaging om in verschillende situaties een gepaste oplossing te vinden.

Ik ben in 2005 getrouwd met Monique die eveneens werkzaam is in de financiële dienstverlening. Met haar woon ik in Kerkrade in de wijk Kaalheide en heb ik twee prachtige zonen waar ik ontzettend trots op ben: Timo en Raff. Voetbal is altijd mijn grootste passie geweest. Ruim veertig jaar ben ik lid van FC Kerkrade-West. Momenteel ben ik nog actief als speler bij de veteranen en jeugdleider van het team van mijn jongste zoon, Raff.

In mijn vrije tijd grijp ik haast elke gelegenheid aan om met mijn gezin en hond erop uit te trekken met onze caravan en te genieten van het buitenleven maar zeker ook van het bourgondische leven.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?