045 - 542 70 21 info@paffen.nl
Ingrid Kremer

Ingrid Kremer

adviseur verzekeringen & bankzaken

Ingrid Kremer

Graag wil ik me even aan je voorstellen. Mijn naam is Ingrid Kremer, ik ben adviseur verzekeringen & bankzaken bij Paffen+ verzekeringen & financiële diensten.

Na mijn opleiding heb ik vijftien jaar gewerkt bij een hypotheekintermediair in Maastricht. In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar het bank- en verzekeringswezen. Hierin adviseer ik onze klanten, waarbij ze een eerlijk en gepast advies krijgen in begrijpelijke taal. Het ontzorgen van de klant heeft mijn hoogste prioriteit.

Wat het werken bij Paffen+ verzekeringen & financiële diensten zo leuk maakt? Dat is het persoonlijke contact met onze klanten. Elke klant heeft zijn eigen verhaal, behoeften en wensen. Om daar een adviserende rol in te vervullen geeft mij veel voldoening.

Samen met mijn man Dave en onze dochter Sjulie woon ik in het mooie dorpje Geulle. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, hardlopen, stappen met vriendinnen of lees ik graag een goed boek. Heerlijk met de hele familie aan tafel is voor mij de ultieme ontspanning.

Ik hoop je snel te zien bij Paffen+ verzekeringen & financiële diensten, het adres waar je met zekerheid en gemak alles regelt rondom je financiële zaken.

Tot gauw!

Heb je een vraag of wil je meer informatie?