045 - 542 70 21 info@paffen.nl
Drs. Igor Paffen

Drs. Igor Paffen

financieel adviseur/directeur

Drs. Igor Paffen

Al op jonge leeftijd ontstond bij mij de interesse voor de financiële dienstverlening. Vader en moeder hadden een assurantiekantoor aan huis en aan de keukentafel ging het dus regelmatig over verzekeringszaken. Op de middelbare school werd mijn interesse voor financiën en cijfers verder aangewakkerd door twee leraren economie. Tijdens mijn studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg was ik regelmatig te vinden in de zaak van mijn ouders. Als klanten vragen stelden, wilde ik ze helpen en dus volgde ik tijdens mijn studie ook al diverse verzekeringsopleidingen. Na mijn afstuderen in 1997 koos ik ervoor om in de zaak van mijn ouders te stappen. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van.

Dagelijks haal ik veel genoegen uit het adviseren van klanten op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Uitgangspunt is voor mij steeds om de best mogelijke financiële oplossingen te bedenken die ik ook voor mijzelf zou kiezen. Naast het bezig zijn met klanten, houd ik me bezig met de dagelijkse aansturing van het bedrijf. Iedere dag probeer ik onze service en de kwaliteit van onze dienstverlening weer naar een iets hoger niveau te tillen. In de huidige veeleisende wereld van de financiële dienstverlening is dat een hele uitdaging.

Ik heb drie kinderen en woon in Landgraaf. In mijn vrije tijd stap ik graag op mijn motorfiets voor een korte of lange toer door telkens nieuwe omgevingen. Verder hou ik van fotograferen en lees ik graag een goed boek.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?