045 - 542 70 21 info@paffen.nl
Chantal Cardinale

Chantal Cardinale

adviseur verzekeringen & bankzaken

Chantal Cardinale

Na bijna tien jaar werkzaam te zijn geweest als klantadviseur bij een zorgverzekeraar vond ik het tijd om mijzelf meer te verdiepen in het verzekeringswezen. Via via ben ik terecht gekomen bij Paffen+ verzekeringen & financiële diensten waar ik sinds oktober 2018 met veel plezier werk.

Ik ben werkzaam als adviseur verzekeringen & bankzaken. Ik sta voor onze particuliere klanten klaar om het best passende advies op het vlak van verzekeringen te geven. Daarnaast adviseer ik ook op het gebied van betalen en sparen. De combinatie van deze twee werelden maakt mijn dagelijkse werk interessant, leerzaam en uitdagend en dat is precies wat ik zoek!

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Chantal Cardinale-Oosting. Samen met mijn man en onze vier kinderen wonen wij in Landgraaf. In mijn vrije tijd geniet ik van de tijd met mijn gezin, familie en vrienden. Ik hou van gezelligheid, warmte, creativiteit en lekker eten, en dat laatste vind ik ook heel leuk om zelf klaar te maken. Koken is dan ook een van mijn hobby’s.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?