045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Historie

Een echt familiebedrijf

In 1971 stapt Pé Paffen, de vader van de huidige eigenaar, als verzekeringsadviseur in het vak. Pé was al jong met het verzekeringsvak in aanraking gekomen: vader Piet  was inspecteur bij de ‘Holland’ en de ‘Utrecht’, beiden rechtsvoorgangers van het huidige a.s.r.

Vanuit zijn slaapkamer start Pé met het adviseren over verzekeringen, aanvankelijk als nevenberoep. De zaken gaan voortvarend en al snel kan Pé zich fulltime met verzekeringen bezig houden.

Onder de naam Assurantiekantoor Paffen gaat Pé letterlijk de boer op om verzekeringen en financieringen te verkopen, terwijl zijn echtgenote Marja aan huis de klanten te woord staat en de administratie doet. Samen zorgen ze voor een gestage groei van het bedrijf, eerst vanuit de Deken Kallenstraat in Nieuwenhagen, later vanuit een tot kantoor omgebouwde garage aan de Gastersberg in Schaesberg.

Begin jaren 90 groeit het bedrijf verder door en wordt de garage te klein. Pé en Marja betrekken dan een kantoorpand aan de De Wendelstraat in Schaesberg. Rond die tijd breidt Assurantiekantoor Paffen haar werkzaamheden uit met een agentschap van de CVB Bank.

Eind jaren 90 komt Igor in de zaak. Pé en Igor werken aan een verdere uitbreiding van het klantenbestand, waarbij Igor zich meer en meer specialiseert in hypotheken en pensioenen.

In 2006 is het kantoorpand weer te klein en verhuizen we naar het Kerkplein, onze huidige locatie. Aangezien we ons al lang niet meer alleen bezig houden met verzekeringen, besluiten we onze bedrijfsnaam te veranderen. Vanaf nu heten we Paffen+ (spreek uit als: Paffen PLUS). Met het plusteken willen we aangeven dat we meer doen dan alleen verzekeren. We zijn een allround financieel dienstverlener waar de klant terecht kan voor al zijn financiële zaken.

Wat in al die jaren ongewijzigd is gebleven is onze persoonlijke benadering. Wij van Paffen+ geloven er sterk in dat financiële dienstverlening mensenwerk is en blijft. Persoonlijk contact en aandacht voor de klant blijft iets waar vraag naar is, van jong en oud.  

Heb je een vraag of wil je meer informatie?