045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Dienstverlening en werkwijze

Dienstverlening

Paffen+ adviseert en bemiddelt als onafhankelijk intermediair op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en andere financiële diensten. Paffen+ is tevens Zelfstandig Adviseur RegioBank.

Onze klanten zijn particulieren, MKB-bedrijven en verenigingen. Wij richten ons op MKB-bedrijven met een omzet van maximaal 5 miljoen euro en maximaal 49 werknemers.

Werkwijze

De werkwijze van Paffen+ wordt gekenmerkt door een sterk persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen van een langdurige en intensieve adviesrelatie met jou als klant. Met een hoge mate van vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit.

Onafhankelijk en adviesvrij

Paffen+ is geen onderdeel van een verzekeraar, bank of andere financiële instelling en is daarmee 100% onafhankelijk. Paffen+ heeft daarnaast geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Zelfstandig Adviseur RegioBank

Als Zelfstandig Adviseur RegioBank kunnen wij onze klanten een breed pakket aan bancaire producten en diensten aanbieden. Terzake van spaar- en betaalproducten bemiddelen wij exclusief en alleen in producten van RegioBank. Deze exclusiviteit geldt niet voor producten voor fiscaal banksparen. RegioBank is onderdeel van Volksbank N.V.

Lid van Adfiz

Paffen+ is lid van Adfiz. Adfiz is een branchevereniging voor onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs. De bij Adfiz aangesloten leden zijn geheel vrij in de keuze van producten en aanbieders. Zij mogen op geen enkele wijze verplicht zijn om met bepaalde verzekeraars samen te werken. Daarnaast stelt Adfiz als voorwaarde dat geen enkele verzekeringsmaatschappij een eigendomsbelang of zeggenschap heeft in de bij haar aangesloten leden. Kijk ook eens op www.adfiz.nl .

Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs

Onze financieel adviseurs, de heer drs. I.P.B. Paffen en de heer R.J.B. Martens, zijn als Erkend hypotheekadviseur/Erkend Financieel Adviseur ingeschreven bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). Een hypotheekadviseur of financieel adviseur wordt door de SEH pas erkend als kennis en ervaring zijn aangetoond. Als Erkend Hypotheekadviseur of Erkend Financieel Adviseur hebben wij de Beroepscode van de SEH ondertekend. Kijk op www.seh.nl voor meer informatie.

Dienstenwijzer

Met onze dienstenwijzer maken wij u wegwijs bij Paffen+. Naast algemene informatie over ons bedrijf vindt je hierin informatie over onze dienstverlening, onze tarieven, onze klachtenregeling en over andere aspecten.

Dienstenwijzer dienstverlening particulieren (01-2024)

Heb je een vraag of wil je meer informatie?