045 - 542 70 21 info@paffen.nl

RegioBank start actie om buurtwensen te delen

18-12-2021

Gezelligheid, samenzijn en naar elkaar omkijken, dát is waar het tijdens de feestdagen om draait. Bij RegioBank dragen we ons steentje bij door te bouwen aan een fijne, leefbare buurt. En dat doen we graag samen met jou. Deel daarom jouw buurtwens met ons, dan laten wij die mogelijk in 2022 in vervulling gaan!

Een opknapbeurt voor het buurthuis, fijne speeltuin in de buurt of duofiets voor de minder mobiele buurtbewoners. Stuk voor stuk wensen die dankzij de hulp van buurtbewoners, RegioBank, de Zelfstandig Adviseurs en partners al zijn uitgekomen.

Heb jij ook een buurtwens? Deel deze dan met ons via de site van Regiobank. Of loop even langs bij ons en schrijf de wens op de wenskaart die daar klaarligt.

Geef jouw buurtwens via e-mail aan ons door en -indien je betrokken wilt worden bij de realisatie- jouw naam, postcode, e-mailadres en telefoonnummer. Indien je deze gegevens meestuurt, word je mogelijk door ons benaderd.

Als je tussen 18 december en 31 januari jouw buurtwens indient, dan laten wij deze mogelijk komend jaar in vervulling gaan via onze programma’s Samen voor de buurt of het VoordeBuurt Fonds. Bekijk ook de actievoorwaarden op de website van Regiobank.

Waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, Zelfstandig Adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op.