045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Vanaf 20 mei is Paffen+ weer te bezoeken zonder afspraak

18-05-2020

Paffen+ versoepelt de genomen coronamaatregelen: vanaf woensdag 20 mei kun je ons weer als vanouds bezoeken. Het maken van een afspraak voor het regelen van je bankzaken, het melden van een schade of het doorgeven van een mutatie, is vanaf die datum niet meer nodig.

Geen afspraak meer nodig voor korte bezoeken

In navolging op de landelijke versoepeling van de maatregelen, zullen wij onze maatregelen ook versoepelen. Het maken van een afspraak voor het regelen van je bankzaken, het melden van een schade of het doorgeven van een mutatie, is vanaf 20 mei dus niet meer nodig.

Adviesgesprekken zoals altijd op afspraak

Indien je een adviesgesprek met een adviseur wilt, dan kun je hiervoor het beste wel een afspraak maken zoals je dat vroeger ook gewend was. Dan weet je zeker dat je niet voor niets komt en dat de adviseur ook de tijd voor je kan nemen.

RIVM-richtlijnen

Uiteraard mag je ons kantoor alleen bezoeken wanneer je geen last hebt van de bekende klachten en je de richtlijnen van het RIVM opvolgt. In ons kantoor houden we 1,5 m afstand van elkaar. Daarnaast hebben wij uiteraard ook de nodige hygiënemaatregelen genomen om het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden.

Videocall ook in de toekomst mogelijk

Indien je een gesprek met een adviseur liever via een videocall voert, dan is dat uiteraard ook nog steeds mogelijk. Wij blijven deze communicatiemethode ook in de toekomst aanbieden. Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak voor je in.

Nog vragen

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek, dan kun je ons bellen via 045 – 542 70 21. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.30 tot 12.30 u en van 13.30 tot 17.00 u. Tot slot Wij zijn blij dat we onze dienstverlening weer naar het oude niveau terug kunnen brengen. Zodat je weer bij ons binnen kunt lopen wanneer het jou uitkomt. Wij zien je graag weer verschijnen! Igor Paffen en medewerkers