045 - 542 70 21 info@paffen.nl

RegioBank. Vertrouwd gezicht in de buurt.

22-03-2022

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat je prettig kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor jou én jouw buurt. Zodat die blijft groeien en bloeien. Welkom bij RegioBank.

We zijn groot en voelen klein

Bankieren bij iemand die je persoonlijk kent, dat is wat ons echt uniek maakt. En weet je dat we onderdeel zijn van de Volksbank? Dat geeft jou de financiële stabiliteit waarop je wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden met online en mobiel bankieren.

Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. In die 100 jaar zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Wij kennen jou en de buurt en weten wat er in jouw leven speelt. Zo staan we garant voor een deskundig advies, passend bij jouw persoonlijke omstandigheden. Daar kan je op rekenen.

Wij zijn er voor de hele familie

Jong en oud bankiert bij RegioBank. Wij helpen je bijvoorbeeld met een betaalrekening voor jouwzelf, Zilvervloot Sparen voor jouw kind en een zakelijke rekening voor de winkel van jouw partner. Ook geven we advies over hypotheken. Voor een nieuwe woning voor jouw gezin of als je jouw hypotheek over wilt sluiten.

Ben je geïnteresseerd, dan neem snel contact met ons op voor een gesprek. De koffie staat klaar.