045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Paffen+ tot 28 april 2020 alleen te bezoeken op afspraak wegens coronavirus

04-04-2020

Wegens de actuele situatie met betrekking tot het coronavirus werken wij tot en met dinsdag 28 april a.s. uitsluitend op afspraak. Uitsluitend voor dringende zaken kun je ons kantoor bezoeken na het maken van een afspraak.

Ons beleid is om persoonlijk contact tot en met dinsdag 28 april zoveel mogelijk te beperken om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Indien een bezoek aan ons kantoor noodzakelijk is, zullen wij een afspraak met je maken indien je geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts hebt.

RegioBank

Wij verzoeken klanten met een RegioBank betaalrekening om geldopnames zoveel mogelijk via een geldautomaat te doen. Daarnaast vragen wij deze klanten om stortingen uit te stellen tot na 28 april en overboekingen zoveel mogelijk te regelen via internetbankieren of de RegioBank app. Indien je nog niet beschikt over internetbankieren of nog geen gebruik maakt van de RegioBank app, kunnen wij dit uiteraard voor je verzorgen.

Dienstverlening wellicht minder optimaal

Sinds maandag 16 maart werken wij met een minimale bezetting op kantoor. We werken zoveel mogelijk vanuit huis. Dit betekent dat onze dienstverlening beschikbaar blijft. Het kan zijn dat je enige hinder ondervindt vanwege onze keuze tot thuiswerken. We hopen op je begrip. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en je waar nodig extra informeren.

Reeds gemaakte afspraak bij ons op kantoor

Indien er op dit moment een afspraak staat ingepland bij ons op kantoor, zullen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen om te bekijken of zaken telefonisch danwel via e-mail kunnen worden afgehandeld. Alleen in dringende situaties zal de afspraak gehandhaafd blijven.

Bel ons met al je vragen en verzoeken

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.30 tot 12.30 u en van 13.30 tot 17.00 u. Je kunt ook een e-mailbericht sturen naar info@paffen.nl. Paffen+ is ook via WhatsApp bereikbaar via nummer 06-11 16 80 22.

Wij van Paffen+ wensen jullie allen sterkte in deze moeilijke corona-fase en boven alles een goede gezondheid!