Het coronavirus houdt onze hele samenleving weer flink in de greep. Vanaf dinsdag 15 december geldt een tweede lockdown. Nagenoeg de volledige detailhandel is vanaf die datum tot ten minste dinsdag 19 januari gesloten. Het kantoor van Paffen+ is niet gesloten. Voor locaties voor financiële dienstverlening, zoals banken, geldt immers een uitzondering.

Bezoek ons kantoor alleen indien dat noodzakelijk is 
Indien je ons kantoor wilt bezoeken, vragen we je vooraf telefonisch een afspraak te maken. Op die manier kunnen we voorkomen dat het te druk wordt. Bezoek ons kantoor alleen wanneer dat echt noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor het opnemen en storten van contant geld. Voor andere handelingen, zoals het melden van een schade of het doorgeven van een mutatie, kun je beter telefonisch of via e-mail contact opnemen.

Adviesgesprekken zoals altijd op afspraak
Indien je een adviesgesprek met een adviseur wilt, dan kun je hiervoor het beste wel een afspraak maken zoals je dat vroeger ook gewend was. Dan weet je zeker dat je niet voor niets komt en dat de adviseur ook de tijd voor je kan nemen.

Mondkapje niet verplicht
Uiteraard mag je ons kantoor alleen bezoeken wanneer je geen last hebt van de bekende klachten en je de richtlijnen van het RIVM opvolgt. In ons kantoor houden we 1,5 m afstand van elkaar. Daarnaast hebben wij de nodige hygiënemaatregelen genomen om het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden. Zo vragen wij bezoekers om bij binnenkomst hun handen te desinfecteren. Tevens zijn al onze adviesplekken voorzien van spatschermen.

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Indien je zelf wel graag een mondkapje draagt, is dat uiteraard geen probleem.

Video adviesgesprek
Indien je een gesprek met een adviseur liever als videogesprek op afstand voert, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij werken met Microsoft Teams om adviesgesprekken op afstand te voeren. Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak voor je in.

Nog vragen
Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek, dan kun je ons bellen via 045 – 542 70 21. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.30 tot 12.30 u en van 13.30 tot 17.00 u.

Tot slot
Met onze actuele coronamaatregelen, proberen we het risico op besmetting zo gering mogelijk te maken zo lang dat nodig is. Indien onze maatregelen aangepast worden, zullen we dat via onze website communiceren.

Igor Paffen en medewerkers