045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Paffen+ geopend tijdens nieuwe lockdown vanaf 20 december 2021

18-12-2021

Het coronavirus houdt onze samenleving nog steeds in de greep. Vanaf zondag 19 december 2021 geldt een nieuwe lockdown. Nagenoeg de volledige detailhandel is vanaf die datum tot ten minste vrijdag 14 januari 2022 gesloten. Het kantoor van Paffen+ is niet gesloten. Voor locaties voor financiële dienstverlening, zoals banken, geldt immers een uitzondering.

Bezoek ons kantoor alleen indien dat noodzakelijk is.

Indien je ons kantoor wilt bezoeken, vragen we je vooraf telefonisch een afspraak te maken. Op die manier kunnen we voorkomen dat het te druk wordt. Bezoek ons kantoor alleen wanneer dat echt noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor het opnemen en storten van contant geld. Voor andere handelingen, zoals het melden van een schade of het doorgeven van een mutatie, kun je beter telefonisch of via e-mail contact opnemen.

Adviesgesprekken zoals altijd op afspraak

Indien je een adviesgesprek met een adviseur wilt, dan kun je hiervoor het beste een afspraak maken. Dan weet je zeker dat je niet voor niets komt en dat de adviseur ook de tijd voor je kan nemen.

Mondkapje niet verplicht

Uiteraard mag je ons kantoor alleen bezoeken wanneer je geen last hebt van de bekende klachten en je de richtlijnen van het RIVM opvolgt. In ons kantoor houden we 1,5 m afstand van elkaar. Daarnaast hebben wij de nodige hygiënemaatregelen genomen om het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden. Zo vragen wij bezoekers om bij binnenkomst hun handen te desinfecteren. Tevens zijn al onze adviesplekken voorzien van spatschermen. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Indien je zelf wel graag een mondkapje draagt, is dat uiteraard geen probleem.

Video adviesgesprek

Indien je een gesprek met een adviseur liever als videogesprek op afstand voert, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij werken met Microsoft Teams om adviesgesprekken op afstand te voeren. Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak voor je in.

Nog vragen

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek, dan kun je ons bellen via 045 – 542 70 21. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.30 tot 12.30 u en van 13.30 tot 17.00 u. Op vrijdag 24 december 2021 (Kerstavond) en vrijdag 31 december 2021 (Oudjaar) is ons kantoor vanaf 12.30 u gesloten. Tot slot Met onze actuele coronamaatregelen, proberen we het risico op besmetting zo gering mogelijk te maken zo lang dat nodig is. Indien onze maatregelen aangepast worden, zullen we dat via onze website communiceren.

Igor Paffen en medewerkers