045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Coronamaatregelen verlengd tot en met 19 mei: kantoorbezoek uitsluitend na maken afspraak

27-04-2020

Paffen+ verlengt de eerder genomen coronamaatregelen. Tot en met dinsdag 19 mei a.s. werken wij uitsluitend op afspraak vanwege de lagere bezetting op kantoor. Indien je een adviesgesprek wenst met een van onze adviseurs, dan is dat gewoon mogelijk.

Adviesgesprek gewoon mogelijk

Indien je een adviseur wilt spreken, dan is dat gewoon mogelijk. Je kunt ons bellen voor het maken van een afspraak. Ons telefoonnummer is 045 – 542 70 21.Uiteraard mag je ons kantoor alleen bezoeken wanneer je geen last hebt van de bekende klachten en je de richtlijnen van het RIVM opvolgt. In ons kantoor hebben wij uiteraard ook de nodige hygiënemaatregelen genomen, zodat het risico op besmetting zo laag mogelijk.

RegioBank

Voor klanten die bankieren via RegioBank geldt dat zij geldopnamen zoveel mogelijk via een geldautomaat moeten doen. Daarnaast vragen wij deze klanten om stortingen uit te stellen tot en met 19 mei en overboekingen zoveel mogelijk te regelen via internetbankieren of de RegioBank app. Indien je nog niet kunt internetbankieren of u nog geen gebruik maakt van de RegioBank app, dan kun je ons bellen. Wij kunnen deze faciliteiten dan zo snel mogelijk voor je aanvragen.

Videocall als alternatief

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het voeren van een (advies)gesprek via een videocall. Via Skype of WhatsApp kun je ook in gesprek gaan met onze adviseurs. Indien je liever een videocall met een adviseur voert, dan horen wij dat graag. Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak in.

Bel ons met al je vragen en verzoeken

Paffen+ is bereikbaar op werkdagen van 9.30 tot 12.30 u en van 13.30 tot 17.00 u. Je kunt ook een e-mailbericht sturen naar info@paffen.nl. Paffen+ is ook via WhatsApp bereikbaar via nummer 06-11 16 80 22.

Tot slot

Wij hopen van harte dat we na 19 mei onze deur weer kunnen openen. Zodat je weer als vanouds bij ons binnen kunt lopen. Via Facebook en onze website informeren we je uiteraard verder zodra er een aangepast overheidsbeleid is. Blijf gezond! Het team van Paffen+.