045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Verzekeringen voor het bedrijf

Als MKB-ondernemer loop je tal van risico’s waarvan je de gevolgen natuurlijk zoveel mogelijk wilt beperken. Paffen+ is specialist in bedrijfscontinuïteit en zakelijke verzekeringen. Aangezien wij samenwerken met een groot aantal verzekeraars kunnen wij zorgen voor passende verzekeringsoplossingen.

Als ondernemer wil je vooral bezig zijn met datgene waar je goed in bent, namelijk ondernemen. Je neemt bewust risico, het ondernemersrisico. Uit ervaring weten we dat een ondernemer zich liever niet bezig houdt met het beheersen en afdekken van alle overige financiële risico’s. Op dat punt kunnen wij je van dienst zijn. Door taken over te nemen, ontzorgen we jou als ondernemer.

Risico analyse

Samen met jou als ondernemer bekijken we hoe je bedrijf in elkaar steekt, welke activiteiten het bedrijf uitoefent, met welke bedrijfsmiddelen dat gebeurt  en hoe dit organisatorisch geregeld is. Op basis daarvan krijgt de adviseur verzekeringen inzicht in de bedrijfsmatige risico’s die het bedrijf of de organisatie loopt. In de volgende stap werkt de adviseur dit uit in een advies op maat waarin preventiemaatregelen en verzekeringsoplossingen aan bod komen.

Verzekeringspakket op maat

Afhankelijk van je wensen en voorkeuren zoeken we vervolgens naar passende verzekeringsoplossingen. Daarbij kijken we naar het aanbod van nagenoeg alle verzekeraars. Paffen+ is immers een onafhankelijke verzekeringsadviseur en is dus niet gebonden aan een specifieke verzekeraar. En dat is beter voor jou.

Periodiek onderhoud

Jouw bedrijf of organisatie is natuurlijk niet statisch. Risico’s die je bedrijf loopt kunnen veranderen, qua aard, maar ook qua grootte. Daarom is het zeker bij zakelijke verzekeringen van belang om de risico analyse periodiek opnieuw uit te voeren en het verzekeringspakket daar waar nodig bij te stellen. Bij Paffen+ zorgen we er doorlopend voor dat je bedrijf of organisatie doorlopend goed verzekerd is.

Je vaste adviseur

Bij Paffen+ heb je een vaste adviseur verzekeringen MKB die jou adviseert en die je verzekeringspakket beheert. Zeker als je al een tijdje klant bent, kent de adviseur jou en je bedrijf door en door en kan hij je optimaal adviseren.

Maak een afspraak

Ben je starter en wil je weten wat er komt kijken bij het verzekeren van de zakelijke risico’s? Of ben je al verzekerd  en ben je benieuwd of jou verzekeringen nog wel aansluiten op de actuele bedrijfssituatie? Maak dan nu een afspraak met Ellen Snippe. Zij gaat graag met je in gesprek.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?