045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Financieringen voor het bedrijf

Ben je als MKB-ondernemer op zoek naar een hypotheek op je bedrijfspand of naar een rekening-courant krediet? Paffen+ adviseert en bemiddelt ook ten aanzien van zakelijk krediet. Wij zijn zelf ook ondernemer en spreken dus jouw taal.

Zakelijke hypotheek

Wil je een bedrijfspand kopen of laten (ver)bouwen om verder te kunnen groeien? Of heb je al een zakelijke hypotheek, maar wil je deze oversluiten? Wij helpen je graag groeien met een bedrijfshypotheek.

Bij ons kun je terecht voor een hypotheek tot 80% of soms zelfs 90% van de marktwaarde van het bedrijfspand tot een maximumbedrag van € 1.000.000,00, waarbij looptijden tot 20 jaar mogelijk zijn.

Rekening-courant krediet

Heb je soms extra financiële ruimte nodig voor je bedrijf? Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe winkelvoorraad wilt kopen of lang moet wachten op openstaande facturen. Met een rekening-courant krediet kun je tot een afgesproken bedrag, de kredietlimiet, rood staan op je zakelijke betaalrekening. Als ondernemer bepaal je zelf wanneer en hoeveel geld je opneemt.

Bij ons kun je terecht voor een rekening-courant krediet tot een maximum kredietlimiet van € 50.000,00. De kredietlimiet is afhankelijk van de jaaromzet van je bedrijf.

Doelgroep

Bij Paffen+ richten we ons op MKB-bedrijven met een omzet van maximaal 5 miljoen euro en maximaal 49 werknemers. Om in aanmerking te komen voor een zakelijk krediet moet je minimaal twee jaar ondernemen en jaarcijfers van de afgelopen twee jaar kunnen overleggen. Je bedrijf moet gevestigd zijn in Nederland en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Informeer naar de aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn.

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in een zakelijke hypotheek of een rekening-courant krediet? Maak dan een afspraak met Igor Paffen of Raymond Martens. Hij bekijkt dan samen met jou de mogelijkheden.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?