045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Verzekeringen

Of het nou gaat om de verzekering van je huis, je spullen in huis, je auto of het risico dat je ergens aansprakelijk voor bent. Bij Paffen+ zorgen we ervoor dat jij en je gezin doorlopend optimaal verzekerd zijn. En mocht het een keer mis gaan, dan is Paffen+ er om je alle rompslomp uit handen te nemen.

Bij Paffen+ nemen wij verzekeren erg serieus. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt ten aanzien van hetgeen je wel en niet verzekert. En ook ten aanzien van de ondersteuning die je van ons verwacht gedurende de looptijd.

Verzekeringspakket op maat

We bekijken samen met jou welke specifieke financiële risico’s jij en je gezin lopen. Dan bespreken we welke risico’s je kunt en wilt afdekken. Om uiteindelijk met een verzekeringsvoorstel op maat te komen.

Onderhoud van je verzekeringen: jij bepaalt

Natuurlijk moet een verzekeringspakket onderhouden worden. We bepalen samen met jou welk onderhoud jij prettig vindt. Wil je veel zelf doen of wil je juist dat wij periodiek je pakket met je doornemen. Bij Paffen+ bepaal je als klant zelf hoe je je onderhoud wilt regelen.

Je vaste adviseur

Bij Paffen+ heb je een vaste adviseur die jou adviseert en die je verzekeringspakket beheert. Zeker als je al een tijdje klant bent, kent de adviseur je persoonlijke situatie en kan hij je optimaal adviseren.

Het moet gewoon goed geregeld zijn

Paffen+ heeft de filosofie dat je verzekeringszaken goed geregeld moeten zijn. Een goede dekking, een goede premie en goed periodiek onderhoud. En natuurlijk een goede ondersteuning als je een keer een schade hebt en je een beroep op je verzekeringen moet doen. Paffen+ pretendeert niet de goedkoopste te zijn. We streven er wel naar de beste te zijn.

Maak een afspraak

Heb je een nieuw verzekeringspakket nodig? Of wil je je huidige pakket eens tegen het licht houden? Maak dan nu een afspraak. Nicolle Frey helpt je graag verder.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?