045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Hypotheek

Bij de financiering van de eigen woning komt nogal wat kijken. Naast allerlei wettelijke en fiscale regelingen, zijn er talloze geldverstrekkers, ieder met zijn eigen voorwaarden en rentetarieven. Paffen+ bekijkt onafhankelijk en objectief wat jouw mogelijkheden zijn en zoekt daar de passende hypotheek bij.

Klop je bij Paffen+ aan voor het regelen van je hypotheek, dan ben je verzekerd van onafhankelijk advies. Wij werken samen met nagenoeg alle geldverstrekkers en kunnen je zo die hypotheek aanbieden die voor jou het meest optimaal is. Maar voordat we dat doen, kijken we eerst uitgebreid naar je persoonlijke situatie.

Starter of doorstromer

Ben je starter op de woningmarkt dan heb je vast en zeker een hoop vragen. Wat zijn mijn mogelijkheden? Wat zijn mijn maandlasten? Wat komt er financieel gezien kijken bij de aankoop van een woning?

Heb je al een eigen woning en wil je doorstromen naar een andere woning of wil je je hypotheek ophogen, bijvoorbeeld voor een verbouwing of verduurzaming? Dan spelen weer heel andere vragen. Heeft het zin je hypotheek mee te nemen? Onder welke fiscale regelingen val je? Moet ik de hypotheek nu volledig aflossen? Ben ik niet te oud voor een nieuwe hypotheek?

Advies: jij bent ons uitgangspunt

Welke vragen je ook hebt, de hypotheekadviseur van Paffen+ zal ze voor je beantwoorden. Om dat goed te doen, moet hij weten wie je bent. Wij starten dan ook met een uitgebreid gesprek waarin we kijken wat jouw persoonlijke situatie is en hoe je aankijkt tegen allerlei zaken. Uiteindelijk leidt dat tot een advies op maat dat hij met jou bespreekt.

Bemiddeling: van advies naar product

Op basis van het advies zoekt de adviseur naar de hypotheek die optimaal aansluit bij het gegeven advies. Daarna regelt de adviseur het aanvragen van die hypotheek en zorgt hij ervoor dat de financiering op tijd rond is.

Niet alleen nu… ook nazorg

De dienstverlening van Paffen+ stopt niet als de financiering eenmaal rond is. Ook gedurende de looptijd blijven we betrokken en checken we periodiek of er aanpassingen gedaan moeten of kunnen worden in je hypotheek. Immers, door veranderingen in je persoonlijke (financiële) situatie kan het noodzakelijk zijn de financiering aan te passen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Bij Paffen+ is een eerste adviesgesprek altijd gratis en vrijblijvend. Maak een afspraak zodat je snel weet wat je mogelijkheden zijn. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?