045 - 542 70 21 info@paffen.nl

Betalen, sparen & lenen

Bij Paffen+ kun je ook terecht voor al je bankzaken. Paffen+ is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en biedt diverse betaal- en spaarrekeningen aan inclusief ondersteunende diensten, zoals internetbankieren. Paffen+ werkt ook samen met diverse kredietverstrekkers op gebied van consumptief krediet.

Je wilt je bankzaken snel en efficiënt regelen. Met de moderne middelen van deze tijd? Maar je vind het ook prettig om af en toe persoonlijk advies te krijgen van een financieel adviseur? Dan ben je bij RegioBank aan het juiste adres.

Betalen

Met de RegioBank betaalrekening kun je wereldwijd betalen. Via internetbankieren of de RegioBank app regel je al je zaken online. Je kunt kiezen voor een op jouw naam of een gezamenlijke rekening samen met je partner. Ook heeft RegioBank de JongWijs kinderrekening: een betaal- en spaarrekening voor kinderen. Want jong geleerd is oud gedaan. 

Wil je overstappen naar RegioBank? Wij nemen je alle rompslomp uit handen met onze OverstapService. Zodat je zelf nergens omkijken naar hebt. 

Sparen

Sparen doe je ook met RegioBank. Of je nu spaart voor jezelf, voor je gezin of voor je kind. Voor elke spaarwens heeft RegioBank een prima rekening. Via internetbankieren of de RegioBank app heb je doorlopend inzicht in al je spaartegoeden.

Lenen

Zit je financieel even krap, dan is een krediet in sommige gevallen een goede keuze. Bij Paffen+ kun je ook terecht voor een krediet. Aangezien wij samenwerken met alle bekende geldverstrekkers, kunnen wij dat krediet aanbieden dat het beste bij jouw wensen past.

Maak een afspraak

Op zoek naar een betaalrekening? Op zoek naar een spaarekening voor je kind? Of wil je met al je bankzaken overstappen? Maak een afspraak met Ingrid Kremer of Chantal Cardinale. Zij vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?